Niko neće u savez sa Borisom i Čedom

Izvor: Blic, 24.Sep.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko neće u savez sa Borisom i Čedom

Bojanu Pajtiću, Zoranu Živkoviću i Saši Raduloviću ne pada na pamet da se udružuju sa Borisom Tadićem i Čedom Jovanovićem.

Lideri DS, Nove stranke i Pokreta „Dosta je bilo“ saglasni su da SDS i LDP prave savez jer samo tako mogu da pređu izborni cenzus, a da bi potom vladu pravili sa naprednjacima.

Tadić i Jovanović su prethodno poručivali da kreću u objedinjavanje opozicije.

Zoran Živković kaže za „Blic“ da „ne misli ništa“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o savezu LDP i SDS.

- To je njihova stvar. Apsolutno ni u kakvim okolnostima ne vidim Novu stranku u koaliciji sa ljudima i partijama koji su ili doprineli da se pojavi pošast SNS ili su se do juče nudili Vučiću - izričit je Živković.

Pajtić ima identično mišljenje.

- Te stranke ne mogu biti partneri DS. Ulaskom u takvu koaliciju mi bismo im doneli glasove, a oni bi sutra podržavali SNS i Vučića - smatra Pajtić.

Radulović je siguran da će građani „prepoznati nameru dojučerašnjih protivnika da se udruže“.

- Nećemo praviti predizborne parazitske koalicije, preći ćemo cenzus samostalno. Istrošeni politički lideri koji su na sceni duže od dvadeset godina moraju da prave koalicije jer samostalno ne mogu, a nude se Vučiću za narednu vladu - zaključuje Radulović za „Blic“.

Tadićevi u koaliciji sa SNS

Na sednici Skupštine opštine Šid, SDS i LSV su ušli u koaliciju sa SNS, dok je SPS izašla iz vlasti. Predsednik opštinskog odbora stranke Borisa Tadića dobio je funkciju zamenika predsednika opštine. „Zakopali smo naše političke sekire zbog interesa građana. Radićemo da im obezbedimo bolje uslove života“, objasnili su u SDS i LSV koaliciju sa SNS. N.B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.