Izvor: Bor030.net, 25.Feb.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Tekijanka” obeležava danas 27 godina uspešnog poslovanja

Trgovinski lanac “Tekijanka” obeležava danas 27 godina uspešnog poslovanja na teritoriji Borskog okruga.

DOO “Tekijanka” je porodična kompanija osnovana 25. februara 1990. godine u Tekiji, kao mala radnja sa dvoje zaposlenih. Mala porodična prodavnica se vremenom širi i na prostor opštine Kladovo, a 2011. godine “Tekijanka” dolazi i u Negotin, zatim i u Majdanpek 2013. godine.

Krunu poslovanja i titulu vodećeg trgovinskog lanca na prostorima Istočne >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Srbije zauzima 2015. godine otvaranjem dva maloprodajna objekta u Boru. Danas u opštinama Kladovo, Negotin, Majdanpek i Bor posluje ukupno dvadeset “Tekijanka” marketa sa preko 400 zaposlenih, a u Boru trenutno zapošljava oko 50 Borana.

Osim po redovnim i kvalitetnim akcijama, Tekijanka je poznata i po svojoj humanosti, a svoj epitet porodične kompanije opravdala je i ovog puta, tako što su na dan godišnjice poslovanja rešili da porodičnom kupovinom obraduju dečaka Novaka Milojevića i njegovog oca Miroslava. Miroslav je ovom prilikom iskazao zahvalnost kompaniji Tekijanka, uz reči da su retka privatna firma sa ovih prostora koja se organizovala da pomogne Novaku.

Marketing menadžer Tekijanke u Boru, Andrijana Stojković, rekla je da je ovih godinu i po dana u Boru jako lep poslovni period za Tekijanku, da oseća i veruje da su i potrošači zadovoljni, a da će oni kao zaposleni nastojati da i u predstojećem periodu to bude tako. Takođe je ovom prilikom pozvala sve građane i potrošače da iskoriste fantastičnu rođendansku akciju, koja, osim popusta na odabranim artiklima, nosi i 10% popusta na celokupnu kupovinu za sve kupce.

Rođendanska akcija traje 24. i 25. februara.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.