Pešak (38) pregažen na raskrsnici na Kanarevom brdu

Izvor: Prva.rs, 20.Feb.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak (38) pregažen na raskrsnici na Kanarevom brdu

Muškarac (38) teško je povređen jutros oko 6:15, kada ga je udarilo jedno vozilo na raskrsnici Borske ulice i Pere Velimirovića. On je zadobio povrede glave i prevezen je na dalju dijagnostiku u Urgentni centar, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj službi.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.40 na Zrenjaninskom putu povređena je žena (42), koja je prevezena na dalje analize u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.
Žena (53) prevezena je u KBC Bežanijska kosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << posle saobraćajne nesreće u koja se dogodila sinoć ok 20.40 u Ulici majora Zorana Radosavljevića.

Muškarac (28) lakše je povređen u Žičkoj ulici sinoć oko 19.45.

Hitna pomoć noćas je obavila 124 intervencije, od kojih 14 na javnom mestu. Najčešće su pomoć tražili ljudi koji imaju problema sa visokim krvnim pritiskom i astmatičari.
Izvor: mondo.rs/Beta
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

NESREĆA U PARAĆINU Kolima pokosio drvored, pa se zakucao u banderu

Izvor: Blic, 20.Feb.2017

Vozač "opela" teško povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 22 sata sinoć u Ulici kralja Petra u Paraćinu...Do nesreće je došlo kada je, iz za sada nepoznatih razloga, u punoj brzini vozač kolima skrenuo na trotoar pokosio drvored, a potom udario u banderu...Vozač je sa teškim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.