Dan opštine Bor obeležen svečanom akademijom

Izvor: Bor030.net, 03.Okt.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan opštine Bor obeležen svečanom akademijom

Svečanom akademijom u sali Muzičke škole obeležen je 3. oktobar, Dan opštine Bor.

Predsednik Skupštine opštine Bor Vidoje Adamović pozdravio je prisutne goste i čestitao građanima Bora Dan opštine i dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu.

Živorad Petrović, predsednik opštine Bor, između ostalog, podsetio je na kapitalne investicije realizovane iz sopstvenih sredstava u prethodnih godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << dana.

On je istakao da će se iz budžeta opštine nastaviti ulaganje u sport, socijalnu zaštitu i poljoprivredu.

“Ulagaćemo u privredu sa prioritetom na otvaranje novih radnih mesta. Za to ćemo u budžetu za 2017. godinu predvideti mnogo više sredstava nego do sada. Namera nam je da privučemo strane investitore i otvorimo nova radna mesta, jer je nezaposlesnost značajan problem”, istakao je Petrović.

Najboljim učenicima borskih osnovnih i srednjih škola predsednik opštine uručio je laptop računare.

Novinaru Miroslavu Raduloviću uručena je Oktobarska nagrada za knjigu  “Bor u 500 slika”.

Svečana akademija upotpunjena je prigodnim muzičkim programom borskih muzičara.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Jelena Tomašević i novosadski Big bend sinoć razgalili Borane [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 04.Okt.2016, 16:57

Na sinoć održanom dvočasovnom koncertu u do poslednjeg mesta popunjenoj sali borskog bioskopa Zvezda Borani su uživali u virtuoznom pevanju Jelene Tomašević propraćenom zvucima maestralnog Big banda iz Novog Sada i na taj način proslavili Dan opštine Bor...Kako je i sama istakla, borska publika...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.