Borskim studentima zakonom ukinut “Oktobar 2”

Izvor: Bor030.net, 02.Sep.2016, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borskim studentima zakonom ukinut “Oktobar 2”

Vest da ove godine na Tehničkom fakultetu u Boru neće biti održan ispitni rok “Oktobar 2” razočarala je mnoge studente ove visokoškolske institucije.

Zbog zakona kojim su ispitni rokovi ograničeni na šest u toku godine, iz rektorata Univerziteta u Beogradu stigla je potvrda kojom se ističe da nije dozvoljeno, niti izvodljivo održati ispitni rok “Oktobar 2” na borskom fakultetu.

Što se tiče produžene godine studije, umesto dosadašnjih šest meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << novom uredbom ona će trajati godinu dana, te će oni studenti koji su na četvrtoj godini studija bili na budžetu, ili su tokom četvrte godine stekli uslov za budžet, zadržati pravo finansiranja iz republičke kase.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.