Izvor: Studio B, 18.Feb.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika: "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka je do 1972. radila u Hemijskoj industriji „Antikor" sedam godina tri meseca i 7 dana. Kada je objavljen oglas da se radnici jave za besplatne akcije gledateljka je propustila da se javi, jer je bila na putu.

Kada se Mileva naknadno javila da se prijavi za akcije rečeno joj je da je zakasnila. Kome da se obrati kako bi se to ispravilo?

Smatramo da nije nepotrebno ponoviti da tema privatizacije nikako ne spada u komunalne probleme, a nije ni u nadležnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Grada Beograda, gradskih organa ili preduzeća, pa je tako naš uvid u ovu temu time prigodno omeđen. 

Ipak, jasno je da gledateljka očigledno misli na privatizaciju društvenih preduzeća po prethodnom zakonu, pa kome su se preduzeća najčašće privatizovala početkom 2000.godina. Zato je najbolje da se za sva sporna pitanja obrati republičkoj Agenciji za privatizaciju, koja se nalazi na adresi Terazije 23; tel. 3020-800; imejl: info@priv.rs

Takođe, može i da konsultuje nekog od advokata specijalizovanih za probleme privatizacije, koji bi joj objasnio da su njeni izgledi realni da i pored objavljenih propozicija i posle više od 10 godina od obavljene privatizacije po Zakonu donesenom u prošlom veku, ostvari vlasništvo na podeljenim akcijama.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.