(VIDEO) SVE PRŠTI OD SEKSEPILA: Pevačica Fergi šokirala novim imidžom

Izvor: Kurir, 01.Jul.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SVE PRŠTI OD SEKSEPILA: Pevačica Fergi šokirala novim imidžom

.

Bivša članica grupe "Black Eyed Peas" izgleda veoma seksepilno, a na Instagramu je objavila slike na kojima izgleda veoma zanosno Izgleda da je pevačica rešila da igra na kratu golotinje, jer su njene nove fotke upravo takve Na jednoj slici čak podseća na njenu koleginicu Majli Sajrus, gde na sebi ima žutu majicu, preko koje se poliva mlekom

A photo posted by Fergie (@fergie)"> on Jun 30, 2016 at 11:34pm PDT

Podsetimo se da je i Majli Sajrus pre tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godina na sličan način najavila svoj povratak, a zatim je sledio red šokantnih prizora koje nam je priređivala Možda je Fergi rešila da krene stopama mlađe kolginice?!

A video posted by Fergie (@fergie)"> on Jul 1, 2016 at 2:33pm PDT

Ako je suditi po broju lajkova i komplimenata, nema sumnje da se fanovima dopada pevačinin novi imidž

A photo posted by Fergie (@fergie)"> on Jun 30, 2016 at 12:12pm PDT

Autor: EPK,Foto: Printscreen Instagram

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.