Sedam osoba povređeno u saobraćajnih nezgoda u Beogrdu

Izvor: 24sata, 23.Sep.2014, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam osoba povređeno u saobraćajnih nezgoda u Beogrdu

U Beogradu se tokom noći dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno sedam osoba, kazala je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Rakovačkom putu oko 6.00 ujutru. Vozač (64) zadobio je povrede glave, dok je suvozač (46) zadobio povredu ramena i istezanje vrata.

Oni su posle ukazane pomoći prevezeni u Urgentni centar.

Suvozač (44) povređen je u >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << nesreći, koja se dogodila oko 05.35 na izlazu sa mosta Gazela ka Savskoj ulici, ali je on odbio lekarski pregled i dalje lečenje.

Oko sat vremena nakon ponoći jedna žena (30), koja je bila na mestu vozača, u saobraćajnoj nezgodi povredila je glavu, vrat i potkolenicu i prevezena je u Urgentni centar, dok je muškarac (37) koji je bio na mestu suvozača odbio pregled, kazala je Macura.

Jedan motociklista (24) povređen je u nezgodi koja se dogodila oko 20.50 kod Doma omladine Beograda. On je zbog povreda prevezen u Urgentni.

Mladić (25) prevezen je u Urgentni centar, zbog povreda koje je zadobio u nesreći koja se dogodila oko 20.40 kod Tošinog bunara na Novom Beogradu.

Macura je agenciji Beta kazala da su se tokom večeri dogodile još dve saobraćajne nesreće, ali u njima nije bilo povređenih.

Ona je kazala da je Hitna pomoć imala ukupno 119 intervencija i da su se

tokom noći uglavnom javljali hronični pacijenti.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedmoro povređeno u saobraćajnim nesrećama

Izvor: Studio B, 23.Sep.2014

U Beogradu se tokom noći dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno sedam osoba, saznajemo u Hitnoj pomoći...Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Rakovačkom putu oko 6.00 ujutru. Vozač (64) zadobio je povrede glave, dok je suvozač (46) zadobio povredu...

Nastavak na Studio B...

Sedmogodišnjeg dečaka udario auto na Ugrinovačkom putu

Izvor: 24sata, 24.Sep.2014, 08:19

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su povređene dve osobe, među kojima i sedmogodišnji dečak kao pešak, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Sedmogodišnji dečak povređen je kao pešak u udesu, koji se dogodio oko 19.30 časova na...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.