Merkelova želi i četvrti mandat?

Izvor: RTS, 01.Avg.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova želi i četvrti mandat?

Nemačka kancelarka Angela Merkel namerava da se kandiduje za četvrti mandat, piše nemački list “Špigl”, pozivajući se na svoje izvore.
Kancelarka Nemačke Angela Merkel planira da tu odluku objavi početkom sledeće godine, navodi Špigl, a prenosi Fonet.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Izbori za kancelara Nemačke predviđeni su za 2017. godinu, prenosi Sputnjik.
Merkelova je već imala susrete sa generalnim sekretarom Hrišćansko-demokratske unije Peterom Tauberom i direktorom partije Klausom Šulerom, sa kojima je razgovarala o predstojećoj kampanji, navodi Špigl.
Angela Merkel se nalazi na mestu kancelara Nemačke od 2005. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkel želi četvrti mandat

Izvor: Akter, 01.Avg.2015

Kancelarka Nemačke Angela Merkel namerava da se kandiduje za četvrti mandat, objavio je „Špigl“, pozivajući se na sopstvene izvore..Prema podacima tog lista, Merkel planira da objavi tu odluku početkom sledeće godine. Izbori za kancelara Nemačke predviđeni su za 2017. godinu, prenosi Sputnjik..."Špigl"...

Nastavak na Akter...

Špigl: Merkel po četvrti put kancelarka

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Avg.2015

Njemačka kancelarka Angela Merkel, koja predvodi Njemačku od 2005. godine, odlučila je da se kandiduje i za četvrti mandat i počela je pripreme za kampanju za izbore 2017. godine, objavio je danas list "Špigl" (Der Spiegel)..."Merkel je očigledno odlučila da se ponovo kandiduje za izbore 2017....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.