Google Maps nudi više informacija

Izvor: B92, 23.Nov.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Maps nudi više informacija

Početkom meseca, Google Maps za Android je dobio Material Design ažuriranje kao i još neke nove funkcije.

Sada je objavljena nova verzija a sa njom i još neke korisne funkcije.

Naime, aplikacija će sada prikazati koliko je sati, kakvo je vreme, kao i određenje činjenice o vašoj destinaciji: pored toga što će vam omogućiti da saznate koliko tačno vremena će vam uštedeti alternativna ruta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Pored ovoga, Google Maps može da prikaže ili sakrije saobraćaj jednostavnim glasovnim komandama, a verzija 9.1 ove aplikacije bi uskoro trebalo da bude dostupna na svim uređajima.

Izvor: Benchmark.rs / Engadget

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gugl mape poboljšane novim ažuriranjem

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2014

Početkom meseca, Google Maps za Android je dobio Material Design ažuriranje, kao i još neke nove funkcije...Sada je objavljena nova verzija a sa njom i još neke korisne funkcije. Naime, aplikacija će sada prikazati koliko je sati, kakvo je vreme, kao i određenje činjenice o vašoj destinaciji:...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.