Čepurin: Očekujem izvoz srpske hrane vredan 500 miliona dolara

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin: Očekujem izvoz srpske hrane vredan 500 miliona dolara

Ruski ambasador je na otvaranju rusko-srpske privredne izložbe u Beogradu podsetio da je isporuka srpske hrane u Rusiju prošle godine udvostručena

BEOGRAD - Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin očekuje da će vrednost izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz Srbije u Rusiju u narednih godinu-dve dostići vrednost od 500 miliona dolara.

On je na otvaranju rusko - srpske privredne izložbe u Beogradu podsetio da je isporuka srpske hrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Rusiju prošle godine udvostručena. Prema podacima Privredne komore Srbije, Srbija je u 2014. godini izvezla hrane za 300 miliona dolara, što je povećanje od gotovo 67 odsto u odnosu na godinu pre.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Čepurin: Očekujem srpski izvoz hrane od 500 miliona dolara

Izvor: Blic, 04.Mar.2015

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin očekuje da će vrednost izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz Srbije u Rusiju u narednih godinu - dve dostići vrednost od 500 miliona dolara...On je na otvaranju rusko - srpske privredne izložbe u Beogradu podsetio da je isporuka srpske hrane...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.