VOLITE DEVEDESETE? Guns N Roses lansirali svoj fliper Not In This Lifetime

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 14:07

VOLITE DEVEDESETE? Guns N' Roses lansirali svoj fliper "Not In This Lifetime"

Eh, mladosti...

Kalifornijski hard rok bend Guns N' Roses lansirao je fliper inspirisan njihovom turnejom "Not In This Lifetime", piše NME.

Novi uređaj dostupan je u tri izdanja, a dizajniran je zajedno s gitaristom Slešom, koji je snimio neke nove rifove za projekat.

"Bilo je veoma ispunjavajuće iskustvo raditi na tom projektu. Počašćen sam što sam mogao da sarađujem ​​s briljantnim timom na dizajniranju jedne od najoriginalnijih i najuzbudljivijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rokenrol igara ikad proizvedenih", izjavio je Sleš.

Igra je dizajnirana oko bendove set-liste od 21 pesme. Sadrži koncertnu pozornicu i pokretne reflektore i uključuje videozapise s turneje "Not In This Lifetime", kao i figuru vrištećeg pevača Eksla Rouza i kultni Slešov cilindar.

Takođe, uključuje glasovne snimke Rouza, Sleša, gitarista Ričarda Fortusa, bubnjara Frenka Ferera i klavijaturiste Dizija Rida, a kroz igru vodi glas basiste Dafa Mekagana.

Cene flipera se kreću od početne 6.750 dolara za standardno izdanje, 9.500 dolara za ograničeno izdanje od 5.000 primeraka i 10.000 dolara za kolekcionarsko izdanje od 500 primeraka.

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.