Uhapšen Konor Mekgregor (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Mar.2019, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Konor Mekgregor (VIDEO)

Pobesneo na obožavatelja koji je pokušao da ga uslika

Foto: YouTube/screenshot/Universal Pictures UK

  Još se nije stišala bura oko napada "ludog Irca" na autobus pun boraca, privođenja i suđenja, stiže nova vest o nasilničkom ponašanju Konora Mekgregora.

Konor Mekgregor se nalazi s porodicom na odmoru u Majamiju, gde je sinoć izašao u popularni klub. Oko pet ujutru je izašao u pratnji obezbeđenja, a obožavatelji su se okupili ispred kluba u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nadi da će ga uslikati ili napraviti selfi.

Konora je to iznerviralo, pa je jednom od njih oteo telefon, tačnije udario ga po ruci nakon čega mu je telefon ispao na zemlju. Snimak sigurnosnih kamera je pokazao da je Mekgregor nekoliko puta izgazio telefon, a onda ga podigao i krenuo da odlazi s njim.



Izvor: YouTube/WPTV News | West Palm Beach Florida

Nakon incidenta neko je pozvao policiju i Mekgregor je uhapšen. Optužen je za napad i pljačku, a potom pušten uz kauciju od 12,500 dolara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.