Telohranitelj protiv Čeril Kol

Izvor: Mondo, 16.Dec.2012, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telohranitelj protiv Čeril Kol

Nije mu platila honorar od 70 hiljada funti i zbog toga bi, ako to ne učini što pre, mogla da se nađe na optuženičkoj klupi.

Nakon što je objavljeno da je Čeril Kol tužila šou "X Factor USA" zbog neisplaćenog honorara, telohranitelj Kreg Bolkam, koji je o njenoj bezbednosti brinuo tokom tromesečnog angažmana na mestu sudije popularnog rijalitija, kaže da mu pevačica za to nije dala ni cent.

Ukoliko mu Čeril uskoro ne isplati ugovorenih 70.000 funti, Kreg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će novac da potraži sudskim putem.

Pevačicin portparol je odbio da komentariše najavljenu tužbu, a britanski mediji pišu da je Čeril "teška" oko 30 miliona dolara...

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.