Izvor: RTS, 14.Feb.2024, 13:39

Tроје Срба ухапшено у Клини, наводно због преваре

Троје Срба полиција је ухапсила у Клини због наводне намере да приме новац прикупљен за Албанца који се налази у затвору у централној Србији и по налогу тужиоца одредила им притвор од 48 сати, због сумње да су учествовали у кривичном делу “превара”. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
“У уторак је један мушкарац полицији пријавио да су неке особе у име његовог брата затвореног у Србији, желеле да преузму новац од члана хуманитарне организације са седиштем у Швајцарској, који је раније прикупио новчану суму”, саопштила је полиција.
"Истражитељи Регионалног истражног одељења су, након добијања информација у блиској сарадњи са тужиоцем, уз подршку других полицијских јединица, предузели истражне радње и успели да ухапсе тројицу осумњичених у једном локалу у Клини“, наводи се усаопштењу.
Ухапшени су Л. А., рођен 1987. године, Р. Х., рођен 1974. године и И. Х., рођен 1975. године, сви држављани Србије.
Након саслушања осумњичених у присуству браниоца, по налогу тужиоца, одређена им је мера задржавања од 48 сати, наводи се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.