Solarni bikini hit u svetu

Izvor: S media, 04.Jun.2011, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solarni bikini hit u svetu

Zaboravili ste da napunite ajpod za plažu? Ne brinite, postoji rešenje: samo ga uštekujte u svoj solarni bikini.

Možda izgleda kao običan bikini, ali ovaj kupaći kostim ima dvostruku funkciju, piše "Dejli Mejl". Pored toga što ćete u njemu izgledati posve sexy, on je ujedno i solarni utikač za punjenje vaših brojnih gedžeta i ostalih elektronskih spravica koje nosite na plažu. Lepo i korisno, gde ćete više?

Ajpodi, mobilni telefoni, lap topovi, kamere i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ostali aparatići bez kojih više ne možemo da zamislimo živote - vaši ili vaših prijatelja, od sada mogu da se pune preko izazovnog bikinija koji „sakuplja“ sunčevu energiju. Verovali ili ne, dizajner Endru Šnajder, planira da uskoro napravi i muški model kupaćeg koji će moći da hladi pivo.

Najimpresivniji prizori naše planete koje ste ikad videli! (VIDEO)

Pećinski muškarci ostajali kod kuće?

Velike bele ajkule vole da slušaju AC/DC

Tajna je u materijalu od koga je napravljen, odnosno, u fotosenzitivnim provodnim nitima. Svaki kupaći je pravljen po meri, a za izradu je bilo potrebno oko 80 sati mukotrpnog rada. Otuda i cena zavisi od konfekcijskog broja, tj.zapremine kupca, a kreće se od 170 evra pa naviše.

Ako se odlučite za solarni bikini, posle svakog plivanja samo obratite pažnju da ste se dobro osušili kako bi bez problema mogli da koristite i dalje njegovu neverovatnu, drugu funkciju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hit leta: solarni bikini

Izvor: S media, 04.Jun.2011

Zaboravili ste da napunite ajpod za plažu? Ne brinite, postoji rešenje: samo ga uštekujte u svoj solarni bikini.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.