Prodaje cigle svoje kuće! (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje cigle svoje kuće! (FOTO)

Eminem nije postao očajan i bankrotirao, već ovako proslavlja godišnjicu objavljivanja albuma "Marshall Mathers LP"

Foto: YouTube

Eminem proslavlja 16 godina od objavljivanja albuma "Marshall Mathers LP" tako što je dao šansu fanovima da poseduju njegovu kuću... ili barem delove iste.

Naime, on je odlučio da proda kuću u kojoj je odrastao ciglu po ciglu. Da, bukvalno prodaje cigle.

Kuća je svakako nedavno morala da se sruši, tako da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sve bilo savršeno tempirano za ovakav marketinški trik.

U prodaji je bilo 700 cigli, a svaka je imala sertifikat o autentičnosti sa Eminemovim potpisom. U kompletu su bili i privesci za ključeve napravljeni od drveta njegove kuće, majica i album na retro kaseti, i sve to po ceni od 350 dolara!

Cigle su brzo rasprodate, a deo profita će ići u "Maršal Metjuz" fondaciju, organizaciju koja radi sa ugroženim mladim ljudima u Americi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.