Дмитриј Песков: Владимир Путин није вакцинисан против коронавируса, јер вакцина још није одобрена PDF

Izvor: 011vodič.com, 21.Jul.2020, 05:12

Дмитриј Песков: Владимир Путин није вакцинисан против коронавируса, јер вакцина још није одобрена PDF

Владимир Путин (Фото: EPA-EFE/ Gerard Julien/Pool/Maxppp out)



Руски председник Владимир Путин није вакцинисан против вируса ковид 19, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков.
Он је то рекао одговарајући на питање новинара да ли је Путин вакцинисан, преноси >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Тасс.
„Не. Вакцина још није одобрена. Не би било добро да се шеф државе вакцинише неодобреном вакцином“, рекао је Песков.
Према речима Пескова, једну од вакцина примио је директор Руског инвестиционог фонда (РДИФ) Кирил Дмитријев и додао да не зна да је ико из Путинове администрације волонтирао приликом тестирања вакцине.
Он је додао да то ни он није урадио, будући да се опоравио од болести.
„Када стигне вакцина, најпре ће бити доступна онима којима је најпотребнија, а то су људи из ризичних група“, рекао је Песков и додао да су резултати руских истраживача који раде на вакцини обећавајући, али да њихов посао још није завршен.
(Танјуг)



The post Дмитриј Песков: Владимир Путин није вакцинисан против коронавируса, јер вакцина још није одобрена PDF appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.