Nik Kejv postao doktor

Izvor: Blic, 29.Mar.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Kejv postao doktor

Australijski pevač, pisac i scenarista Nik Kejv dobio je počasnu titulu doktora prava na australijskom univerzitetu Monaš u Melburnu, prenosi Mondo.



Kejv, kojeg ćemo 4. juna gledati u Beogradskoj areni sa bendom The Bad Seeds, 1977. i 1978. studirao je na Institutu tehnologije u Kaulfildu, ali je studiranje prekinuo zbog muzičke karijere.

Monaš je jedan od najvećih australijskih univerziteta na kome nastavu pohadja preko 55.000 studenata. Doktorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << titulu Niku Kejvu dodelili su prorektor, profesor Ričard Larkins i rektor, doktor Alan Finkel.

Nikolas Edvard Kejv jedan jedan je od najpopularnijih australijskih rok muzičara koji je svetsku slavu stekao sa grupom The Bad Seeds koja je nastala 1984. godine. Do sada su izdali četrnaest studijskih albuma, a poslednji "Dig Lazarus, dig!" objavljen je u martu 2008.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.