Izvor: Blic, 07.Jul.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linda Evans na 'Exitu'

Linda Evans na 'Exitu'

Na svakom muzičkom festivalu mobilni telefon jedino je moguće sredstvo komunikacije za one koji traže nekog svog u masi od nekoliko desetina hiljada ljudi. Komunicira se isključivo SMS porukama jer je buka nesnosna. Oko pola osam uveče, u subotu je u Novom Sadu, tokom festivala 'Exit', pola sata pre najavljenog a prvi put u istoriji 'Exita' na vreme započetog koncerta Henrija Rolinsa, došlo do kolapsa obe mreže srpske mobilne telefonije. Devojka očajnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kucka tastaturu mobilnog beskrajno ponavljajući: ... Ne mogu da se nađem, ne mogu da se nađem... Drugi viče u slušalicu: Ovde smo ispod drveta najbližeg bini. Treći šalje poruku... Svi gledaju u svoje ruke. Tehno generacija. Organizatori tvrde da na Tvrđavi nikada nije bilo toliko posetilaca u jednoj večeri a oni sigurno znaju koliko su karata prodali. Pored pada mreže, pojavio se još jedan problem: nisu svi i pored kupljene ulaznice bili u mogućnosti da odslušaju koncert Henrija Rolinsa, vide njegov tesno skrojen triko i mišiće koje u potpunosti prekriva tet. Revnosne studentkinje završne godine policijske akademije trenirale su matursku revnost. Trkeljisanje ženskih torbi prilikom čega su mnoge devojke najzad i pronašle izgubljenu sitnicu, prolongiralo je ulazak na Tvrđavu, a kolaps je trajao sat i po.

U trenutku kad se na Glavnoj bini pojavila čuvena 'Moloko gerl', na Tvrđavi su se najzad našli svi koji su to naumili. Kao da smo odmah prebačeni u dane snimanja serije 'Dinastija'. Kao da je lično Linda Evans došla na 'Exit'. Kristl, gde si? Blazirana do bola, 'sa trajnom', pevačica je bila mekša od engleskog pudinga, bezličnija od predmeta serijske proizvodnje a takav je, nažalost, bio i zvuk. M. Pavlović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.