Lepa Brena ima nova usta! (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena ima nova usta! (VIDEO)

Folk zvezda Lepa Brena uveliko privodi kraju snimanje novog albuma, čiji se izlazak očekuje za mesec dana. I sve je to lepo, međutim, najinteresantnije je to što je poradila i na svom izgledu i to se veoma vidi na snimku hrvatske TV Nove gde ona govori o svom novom spotu za pesmu "Metak s posvetom"

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Naime, Brena je pre nekoliko dana uradila seriju promotivnih fotografija na beogradskom Hipodromu, gde se slikala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa konjima. Istakla je da je njen deda zaslužan za ljubav prema ovim plemenitim životinjima i da je naučila da jaše još kao dete. A kako Brena neustrašivo jaše konja, mogli smo da vidimo u filmu „Hajde da se volimo“, gde pevačica nije imala dublera, piše Puls

Lepa Brena u Areni za svoj rođendan!

Brena u MTV fazonu! (VIDEO)

Brena odložila izdavanje albuma zbog Cece?

Brena, inače, ove godine obeležava tri decenije karijere, ali i još jedan značajan jubilej – 20 godina braka sa Slobodanom – Bobom Živojinovićem.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.