Izvor: Blic, 05.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajonelu Ričiju se sviđa srpski folk

Lajonelu Ričiju se sviđa srpski folk

Dragana Mirković je nedavno u Monte Karlu upoznala poznatog američkog pop pevača Lajonela Ričija i oduševila se koliko je on prijatan, vedar i duhovit. A on je, nakon što je preslušao Draganine nove pesme, zaključio da je srpski folk veoma živopisan!

- Toni i ja smo sedeli u bašti hotela 'Monte Karlo bič' i pijuckali šampanjac, a za stolom pored našeg sedeo je Lajonel Riči sa suprugom Nastasjom i menadžerom. Mahao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je rukama dok je pričao i slučajno oborio naš šampanjac. Izvinio se, pa smo svi počeli da se smejemo i šalimo. Tako smo nekako i počeli razgovor. Onda je moj Toni rekao Ričiju: 'Znate, moja žena vam je koleginica. Ona je poznata srpska folk pevačica'. Jaoj, a ja sam crkla od blama! Riči je onda rekao: 'Pa, vidim ja da vi imate veliku harizmu, nismo mi slučajno počeli da pričamo'. Tražio je da čuje šta to ja pevam, pa smo mu pustili moj CD. Osmehivao se, udarao ritam šakom o sto, njihao se i zaključio: 'Sviđa mi se srpski folk. Veoma je interesantan i živopisan.' - priča Dragana koja je još nekoliko dana nastavila da se druži sa američkom zvezdom.

- On je veoma duhovit, prijatan i prizeman čovek. Divim se ljudima koji naprave nešto veliko u životu a ostanu normalni. To je u našem džet-setu retkost, ali ne i u svetskom - objašnjava Dragana.

Simonida Stanković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.