Izvor: Blic, 24.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj srpske bajke

Kraj srpske bajke

Kao i svaka ljubavna veza, tako i odnos između Jelene Karleuše i Bojana Karića ima svoje uspone i padove, a poslednjih dana, po svemu sudeći, u veoma je kritičnom stanju. Ipak, postoje velike šanse da se sve srećno završi, odnosno da mladi 'srpski par iz bajke', kako ih mnogi nazivaju, prebrodi novonastalu krizu.

- Trenutno nemam komentar na bilo koju priču o mojoj vezi sa Bojanom - poručila je Jelena Karleuša za 'Blic'.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao razlozi za navodni razlaz između Jelene i Bojana navode se mnoge stvari, prvenstveno njihova neusklađenost sa obavezama. Tu su, takođe, priče o nerazumevanju porodice Karić, pa Jelenini nastupi na kojima je nije pratio Bojan... Pravi razlog se, međutim, još ne zna. Ali, kako su nekoliko puta Jelena i Bojan za 'Blic' objašnjavali i pričali o svojoj ljubavi, kao i o svojim nesporazumima, sumnjama, pa i svađama, sve se može dobro završiti. Njihova ljubav, kako su naglašavali, prava je i jaka, pa u tom slučaju kraj ne znači uvek stvarno kraj. U svakom slučaju, vrlo brzo ćemo saznati da li može doći do pomirenja ili će se potvrditi ona stara da su sve velike ljubavi tužne. E. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.