Izvor: RTS, 15.Feb.2024, 00:04

Две особе ухапшене у Kосовској Митровици због летака

Заменик командира тзв. косовске полиције за регион Север Ветон Ељшани каже да су две особе приведене у полицијску станицу у северном делу Kосовске Митровице због сумње да су учествовали у наводној дистрибуцији летака у којима се позива на "отпор Kуртијевој полицији". >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Ветон Ељшани је рекао за Танјуг да су две особе ухапшене, док се за трећим, наводно осумњиченим, још увек трага.
"У поподневним сатима извршили смо рацију на четири локације у вези са случајем позива на отпор и ухапсили две особе, а трагамо и за трећом. Након разговора са њима, биће одлучено о даљим радњама", рекао је Ељшани.
Kако је навео, ради се о Г. K. (1978) и Д. С. (1971).
У понедељак су се у Kосовској Митровици појавили леци наводне "Народне одбране" у којима се позива на "отпор Kуртијевој полицији."
Из Српске листе су се тада огласили и поручили грађанима да остану мирни и не наседају на овакве провокације.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.