Izvor: Blic, 25.Dec.2009, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena u Majamiju

Janko Tipsarević će Novu godinu sa svojom verenicom Biljanom Šešević dočekati u Indiji, a i ostali srpski teniseri su se odlučili da praznike provedu u inostranstvu - Jelena Janković na Floridi, Novak Đoković u Italiji a Ana Ivanović u Australiji.

Nakon romantične veridbe sa voditeljkom Biljanom Šešević (na Televiziji B92 vodi emisiju „Vrlo važni”), koju je zaprosio početkom novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Maldivima, Tipsarević koji je ovu godinu završio kao 38. teniser na ATP listi, Novu godinu će sa svojom verenicom provesti na još jednoj egzotičnoj destinaciji - u Indiji.

Jelena Janković, koja već nekoliko nedelja boravi u Americi gde se priprema za novu sezonu koju počinje 11. januara turnirom u Sidneju, praznike će provesti u svojoj vili u Majamiju.

- Novu godinu ću proslaviti u krugu porodice i prijatelja. Jelku smo već okitili i moram da priznam da sam oduševljena njenim izgledom - izjavila je Jelena, sa kojom zbog profesionalnih vaterpolo obaveza neće biti dečko Mlađan.

Ana Ivanović od početka decembra boravi u Australiji gde naporno trenira za prvi turnir sezone u Brizbejnu koji počinje 3. januara. Novu godinu najlepša svetska teniserka će provesti zajedno sa svojom i porodicom njenog dečka Adama Skota, australijskog golfera. Ivanovićeva je nedavno ispričala da će možda za Novu godinu napraviti roštilj na plaži u Kvinslendu, gde je pre godinu dana upoznala Adama Skota.

Novak Đoković koji sezonu počinje 13. januara egzibicionim turnirom „Kujong” u Melburnu, Novu godinu će dočekati u Italiji, u pratnji svoje porodice i devojke Jelene Ristić.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teniseri na egzotičnim destinacijama za Novu godinu

Izvor: Svet, 25.Dec.2009

Janko Tipsarević će Novu godinu sa svojom verenicom Biljanom Šešević dočekati u Indiji, a i ostali srpski..

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.