Jarkocrvene usne

Izvor: Dzungla.org, 26.Sep.2012, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarkocrvene usne

Simbol je glamura i seksepila, a osim toga licu daje poseban šarm

I OVE jeseni crveni ruž nezaobilazan je u različitim mejkap stilovima.
Simbol je glamura i seksepila, a osim toga licu daje poseban šarm. zbog čega je i omiljen mnogim damama. Ipak, nije dovoljno izabrati bilo koju nijansu i staviti na usta.
Sa crvenim ružem možete postići pun pogodak samo ako pronađete boju koja najviše pristaje vašem licu i stilu odevanja.
Vizažisti, takođe, savetuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da uz intenzivne boje na usnama ostatak mejkapa na licu bude diskretan.
Podloga treba da bude prirodna. Nanesite lagani tečni puder i malo pudera u prahu, na oči stavite senku u neutralnoj nijansi, na trepavice dva sloja maskare, a obrve lepo definišite i istaknite olovkom ili tamnijom senkom.
Što se tiče popularnih nijansi ruževa, preovlađuju jarkocrvene koje lepo stoje i plavušama i brinetama, i dobar su izbor i za dnevnu i večernju šminku. Osim njih, moderan je i ruž u boji trešnje, ružičastocrvenoj, kao i u braonkastocrvenoj i ljubičastocrvenoj.
Kako bi vam crveni ruž duže ostao na usnama, važno je da znate da ga nanesete. Na usne prvo stavite tanak sloj tečnog pudera i razmažite. Potom ih oivičite olovkom u nijansi karmina, pa ruž nanesite ravnomerno četkicom od sredine usana. Ako želite da vam usne izgledaju punije, prvo nanesite olovku na sredinu usana, pa tek onda namažite ruž.

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.