Braun uhapšen

Izvor: Blic, Beta, 09.Feb.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braun uhapšen

Na ceremoniji dodele muzičkih nagrada „Gremi”, koja je prekjuče održana u Los Anđelesu, bilo je burno i na sceni i iza nje. Pobednici večeri su Robert Plant i Alison Kraus, koji su osvojili pet priznanja uključujući i nagrade za album i singl godine. Međutim, mnogo veću pažnju je izazvalo odsustvo Rijane i njenog dečka Krisa Brauna koji je uoči dodele nagrada uhapšen zbog napada na za sada neimenovanu ženu.

Iako su i Rijana i Braun bili nominovani za „Gremi”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upadljivo je bilo njihovo odsustvo u „Stejpls centru”, a nešto kasnije televizija CBS je saopštila da je Braun, koji je trebalo i da nastupi na ceremoniji dodele nagrada, uhapšen zbog napada na neimenovanu ženu. Kako navodi list „Los Anđeles tajms”, Braun se u nedelju ujutru posvađao sa ženom koja je bila sa njim u kolima, sukob je eskalirao kada su njih dvoje izašli iz Braunovog „lamborginija”, a policija je potvrdila da je Krisova saputnica pretrpela „vidljive ozlede”. Nakon ispitivanja u policiji i plaćene kaucije od 50.000 dolara, Braun je pušten iz pritvora, a mediji uveliko nagađaju koju je damu napao, Rijanu ili nekog drugog...

Sa druge strane, iznenađenje večeri su bili Robert Plant, nekadašnji frontmen grupe „Led Zeppelin”, i pevačica Alison Kraus čiji je zajednički album „Raising Sand” proglašen za ploču godine.

- Moram da priznam da sam zbunjen. U starim danima rekli bi da smo se prodali, ali ovo je dobra nedeljna zabava - izjavio je Plant.

Nagrada za pesmu godine pripala je grupi „Coldplay” za numeru „Viva La Vida”, a Kris Martin i drugovi su za istoimeni album dobili nagradu za rok ploču godine. Dženifer Hadson je nagrađena za najbolji r’n’b album, dok je reper Lil Vejn, koji je imao čak osam nominacija, osvojio tri nagrade, uključujući i priznanje za najbolju rep pesmu.



Dobitnici najvažnijih nagrada


Album godine - „Raising Sand” - Robert Plant i Alison Kraus

Singl godine - „Please Read the Letter” - Robert Plant i Alison Kraus

Najbolja pesma - „Viva La Vida” - „Coldplay”

Najbolji rok album - „Viva La Vida” - „Coldplay”

Najbolji pop album - „Rockferry” - Dafi

Najbolji rep album - „Tha Carter III” - Lil Vejn

Najbolji r’n’b album - „Jennifer Hudson” - Dženifer Hadson

Najbolja r’n’b pevačica - Ališa Kiz

Najbolji alternativni album - „In Rainbows” - „Radiohead”

Rok pesma godine - „Girls In Their Summer Clothes” - Brus Springstin

Najbolji kantri album - „Troubadour” - Strejt

Nova nada - Adel

Najbolji hevi metal nastup - „Metallica”

Najbolji r’n’b pevač - Ne Yo

Najbolji solo rok izvođač - Džon Majer

Najbolja r’n’b pesma - „Miss Independent” - Ne Yo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gremi skandal - uhapšen Kris Braun

Izvor: Mondo, 09.Feb.2009

Pevač uhapšen zbog fizičkog sukoba sa neidentifikovanom ženskom osobom, američki tabloidi pišu da je nakon svađe udario svoju devojku Rijanu!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.