Izvor: RTS, 12.Mar.2024, 15:14

Припадници "естрадне ауто-мафије" осуђени на укупно 35 година затвора

Виши суд у Београду осудио је девет припадника организоване криминалне групе на укупно 34 године и осам месеци затвора у случају познатом као "естрадна ауто-мафија".
Пресудом овог суда З. Ј. осуђен је на јединствену казну затвора од шест и по година >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и јединствену новчану казну од милион динара, док је М. Б. осуђен на јединствену казну затвора четири године и 100.000 динара.
М. Ј. је осуђен на јединствену казну затвора од три године и осам месеци и 400.000 динара, Г. Л. на три године и 100.000 динара, Б. Т. на пет и по година и 500.000 динара, а З. М. на две године и четири месеца и 100.000 динара. Т. М. осуђена је на казну затвора од две године и четири месеца и 300.000 динара, док је И. Ћ. осуђен на казну затвора од три године и шест месеци и 300.000 динара, М. М. три и по године и новчану казну од 300.000 динара.
Они су осуђени за кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела, фалсификовање исправе, навођење на оверавање неистинитог садржаја и прања новца. Осуђени су због трговине скупоценим аутомобилима који су украдени у иностранству.
Ово је првостепена пресуда на коју одбрана и тужилаштво имају право да уложе жалбу Апелационом суду у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.