Страшна забава овог викенда у Новом Саду! (субота, 29. и недеља, 30. јул)

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 07:00

Страшна забава овог викенда у Новом Саду! (субота, 29. и недеља, 30. јул)

Викенд сви углавном гледамо да проведемо далеко од града и градске гужве. Ако баш овог викенда нисте ништа испланирали и ако остајете у Новом Саду, не брините одлична забава и пуно дешавања за целу породицу нас чека овог викенда. Фото: Градске инфо Можда нисте знали да ове летње >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сезоне у биоскопу „Arena Cineplex“ за свака три одгледана филма можете добити улазницу за аквапарк „Петроленд“ у Бачком Петровцу.
Ако у наредних пар дана погледате три филма следећи викенд можете провести у аквапарку „Петроленд“. Сваки посетилац биоскопа приликом куповине карата на благајнама добиће своју бесплатну промо картицу која ће служити за прикупљање печата.
За сваки погледан филм у биоскопу „Arena Cineplex“, добићете печат и након три прикупљена печата, картицу и сачуване све три искоришћене биоскопске улазнице мењате на благајни биоскопа за бесплатну карту за аквапарк „Петроленд“ у Бачком Петровцу.
Свим посетиоцима аквапарка на располагању је 8 отворених и затворених базена, велнес и спа, у оквиру ког се налазе 5 сауна као и остали спа садржаји (ђакузи, хладан базен, тепидарију, потезно ведро, топла клупа), широк спектар масажа али и остале забавне садржаје за децу и одрасле.
А овог викенда има и један специјални догађај у бископу.
Урнебесна авантура са елементима хорора „Уклета кућа“ стиже из Дизни кухиње право на велико платно биоскопа Arena Cineplex! Тим поводом, организовано је Arena Teen вече у суботу, 29. јула од 19 часова уз поклоне, напитак добродошлице и страшну забаву! Фото: Cinaplexx Arena Teen вече доноси свим посетиоцима напитак добродошлице који ће вас одвести право у „Уклету кућу“. Сваки посетилац добиће и ваучер са попустом за Door 404 Escape room авантуру, док ће најсрећнији посетиоци добити бесплатну Escape room игру по избору у овим чувеним собама забаве и мистерије.
„Уклета кућа“ је прича о жени и њеном сину који ангажује шаролику екипу такозваних стручњака за мистичне појаве како би им помогли да ослободе свој дом од натприродних створења, а инспирисана је истоименим тематским парком. За смех гарантују глумачке легенде Овен Вилсон, Дени ДеВито, Џејми Ли Кертис, Џеред Лето и други.
Новосадска плажа „Штранд“, ће од суботе 29. јула, бити поново отворенa за посетиоце. Улаз ће у суботу бити слободан. Изложбе „Природа на додир“ Природњачког музеја Црне Горе, Одељење за педагошки рад и односе са јавношћу, деци узраста од 5 до 10 година, у недељу, 30. јула, у 11 сати, представиће музејску играоницу „Корњача са оклопом у облику срца, живи и плива кроз морска зрнца“.
Фото: Војводина уживо Радионица ће открити чудесан свет корњаче и одговорити на разна питања о тим дивним подводним створењима. На сликовит начин малишани ће се упознати се са живим светом у мору.
У креативном делу правиће се морска корњача са оклопом у облику срца.
Играоницу воде Милица (Мина) Јосимовић и Ивана Степанов, музејски педагози.
Пријаве су обавезне на мејл адресу: pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
Најмлађи могу у недељу од 10:00 часова погледати и фантастичну представу „Пепељуга“ у ресторану Пикник на Рибарском острву.
А сад је дошао ред и на оне старије Новосађане који су жељни одмора и провода. Трећи по реду „start up“Новосадски ноћни базар ће се одржати у суботу, 29. јула на Рибљој пијаци од 18:00 часова.
Фото: Facebook.com/trg.preduzetnistva Догађај посвећен обогаћивању понуде Новосадског ноћног базара кроз представљање нових излагача, почетника у пословању.
Тако да очекујте да ћете, поред ваших омиљених излагача, видети и нека нова лица са неким новим производима.
И зато прошетајте до Рибље пијаце и уживајте!
Уживајте!
Ko je bio Čika Dajka? Nije bilo Novosađanina koji nije stao na njegovu vagu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Страшна забава овог викенда у Новом Саду! (субота, 29. и недеља, 30. јул) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.