Izvor: RTS, 05.Jul.2023, 23:54

Мексико: Аутобус слетео у провалију, најмање 27 путника погинуло

Најмање 27 путника је погинуло у Мексику, када је путнички аутобус изгубио контролу и скренуо са пута у провалију дубоку 25 метара, саопштииле су власти.
Несрећа се догодила у региону Миктека у јужној држави Оахака, преноси АП. Државни секретар за >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << унутрашње послове, Хесус Ромеро, саопштио је да је погинуло 27 особа, укључујући и једноипогодишње дете.
Он је рекао и да је повређено око 20 људи, од којих су неки у веома тешком стању. Према саопштењу, возач аутобуса је очигледно изгубио контролу над возилом и упао у јаругу.
Аутобус је кренуо из Мексико Ситија да превезе путнике до бројних малих, удаљених планинских села у сиромашном региону Миктека, наводи АП.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.