Izvor: RTS, 20.Feb.2024, 22:05

Ухапшене три особе због сумње да су отуђиле око 2.850 литара нафте

Полиција је ухапсила три особе због постојања основа сумње да си извршили кривично дело проневера у обављању привредне делатности.
П. А. (1968) је ухапшен због постојања основа сумње да је извршио кривично дело проневера у обављању привредне делатности, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << као и В. М. (1982) и Т. В. (1972) због постојања основа сумње да су извршили ово кривично дело у саизвршилаштву.
П. А. се сумњичи да је, данас, као возач цистерне у једном привредном друштву отуђио око 2.850 литара нафтног деривата у вредности око 570.000 динара, који је у власништву овог оштећеног привредног друштва, тако што је нафтни дериват из цистерне преточио у комби возило које је претходно довезао осумњичени В. М. у круг овог привредног друштва.
Њега је на капији, неометано пустио да уђе и изађе из круга овог привредног друштва осумњичени Т. В. запослен као радник обезбеђења једне фирме која обезбеђује ово привредно друштво.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.