Izvor: RTS, 01.Jan.2024, 08:02

Температура до 15 степени првог дана нове године, када се очекује снежни покривач

У Србији ће се данас јутарња температура кретати од -1 до 8, а највиша дневна од 10 до 15 степени. Снег и формирање снежног покривача очекују се око 10. јануара.
Ујутро ће по котлинама и висоравнима јужне и источне Србије местимично бити магла или ниска >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << облачност, која се у Неготинској Крајини може задржати и током преподнева.

Током дана се очекује умерено и потпуно облачно, местимично са слабом кишом, која ће ујутро и пре подне захватити северне и западне крајеве, после подне централне и источне, а увече и током ноћи ће се проширити и на остатак земље, на високим планинама у току ноћи киша ће прећи у снег.
Ујутро ће дувати слаб и умерен ветар, на југу Баната повремено и јак јужни и југоисточни, од средине дана на северу, а после подне и увече и у осталим крајевима у скретању на северозападни.
Јутарња температура ће се кретати од -1 до 8, а највиша од 10 до 15 степени, у местима са дужим задржавањем магле хладније око 7 степени.
У Београду се очекује слаба киша после подне. Температура у престоници биће до 15 степени.
Према изгледима времена за јануар, снег и формирање снежног покривача очекују се око 10. јануара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.