Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2020, 12:38

Опет ће украсти пензије! (видео)

Србију чека велики пад БДП и све приче режима о томе како ћемо најбоље проћи економски у Европи немају везе са реалношћу. Ово за „Центар“ и „Србин инфо“ истиче проф др Слободан Комазец и наглашава да нико у свету није никада делио паре из буџета како је хтео, као што то ради >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Александар Вучић, који за то по Уставу и нема право.
– Буџет је ушао у дубоку кризу, а нама нарастају спољни дугови. Задужујемо се по неповољним условима у иностранству. Последње задужење је по камати од 3,45 одсто, што је веома висока камата.
Спољни дуг на крају године ће бити већи од 35 милиајрди евра, односно преко 80 одсто БДП-а. Ми нећемо моћи да извршавамо редовне ислате из буџета, као што су плате и пензије.
Вероватно ће бити смањене пензије, а сигурно замрзнуте, као и плате у јавном сектору. А криза ће бити можда још већа. Шта ће тек онда бити? Људи на власти су незналице и не могу да се изборе са оваквим проблемима.
Шта је још рекао професор Комазец погледајте и послушајте у интересантном интервјуу.
Србин.инфо

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.