СМЕЊЕНА начелница болнице у Н. Пазару јер је указала на лажи СНС пропаганде

Izvor: 011vodič.com, 08.Avg.2020, 15:47

СМЕЊЕНА начелница болнице у Н. Пазару јер је указала на лажи СНС пропаганде

Др Лејла Ћеранић је одлуком др Меха Махмутовића смењена са места в.д руководица службе са инфективне болести Опште Болнице у Новом Пазару. Јавност у овом граду оштро је усудила овај чин директора ОБ Нови Пазар. Из незваничних информација, сазнали смо да је решење о смени директор >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Махмутовић послао путем курира, на тај начин не удостојивши докторку ни разговора о целом случају. Лејла Ћеранић је један дужи период била једини инфектолог инфективног одељена ОБ Нови Пазар, у данима када је на десетине пацијената хоспитализовано, када је велики број умирао и када је у данима било преко 100 пацијената заражених коронавирусом.
Лејла је храбро стајала на бранику града и регије од ове опасне болести.
Путем друштвених мрежа грађани Новог Пазара указују подршку докторки Лејли и поручују да ће у знак захвалности за све што је и претходних два месеца урадила да спаси животе грађана Новог Пазара и Санџака стати у њени заштиту.
Dr Lejla Bašić Ćeranić, heroina grada Novog Pazara, infektolog, sve vreme na prvoj liniji odbrane, bdela 24 h nad pacijentima, danima nije vidjala svoje četvoro dece, smenjena!
O njenoj hrabrosti i požrtvovanju čuo je ceo region, ali ovdašnje rukovodstvo ne voli istinu! pic.twitter.com/dHTaaFYSsS
— Ice Lady (@Aya_icelady) August 8, 2020
“Др Лејла Башић Ћеранић, хероина града Новог Пазара, инфектолог, све време на првој линији одбране, бдела 24 х над пацијентима, данима није видјала своје четворо деце, смењена! О њеној храбрости и пожртвовању чуо је цео регион, али овдашње руководство не воли истину”, написала је на Твитеру корисница @Аyа_ицеладy.
На мрежама је објављен документ о смени у ком се наводи да се ван снаге ставља одлука о именовању Лејле Ћеранић на место вд руководиоца службе за инфективне болести
Директор Опште Болнице у Новом Пазару др Мехо Махмутовић тврди да др Лејла Ћеранић није разрешена са функције начелника инфективног одељења те болнице, истичући да је она отишла на одмор и да на 15 дана именован привремени начелник.
“Нетачне су информације да је др Лејла Ћеранић разрешена са функције начелника инфективног одељења. Оно што је истина, јесте да је Ћеранићева тражила годишњи одмор и то од суботе па је на њено место именован вршилац дужности. Једини специјалиста који може да је замени је Бинела Маврић која је иначе заменица начелника Бушата и именована је док је Ћеранићева на петнаестодневном одмору”, рекао је Махмутовић за портал Индексонлине.рс.
Махмутовић је рекао да се ради о стандардној процедури и да ће након повратка са одмора она бити враћена на своје радно место.
Нова.рс


The post СМЕЊЕНА начелница болнице у Н. Пазару јер је указала на лажи СНС пропаганде appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.