Већ сада требамо започети кампању и припрему грађана за вакцинацију

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2020, 14:58

Већ сада требамо започети кампању и припрему грађана за вакцинацију

Иако се међу грађанима Србије види незадовољство и бунт, против обавезне вакцинације, власти не одустају од те идеје, а премијерка Србије Ана Брнабић, је јуче изјавила да би се већ сада требало кренути са кампањом, за обавезну вакцинацију.
Очигледно је да светске фармацеутске >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << индустрије, које су само један шраф у машинерији „новог светског поретка“ врше притисак на нашу владу и да ће обавезна вакцинација против короне, морати да буде спроведена над свим грађанима Србије.
Ана Брнабић је јуче на конференцији кризног штаба причала о томе. Она је нагласила да су вакцине једини спас од корона вируса, да је неповерење грађана у вакцине неразумно и да се треба кренути са кампањом која ће повратити поверење грађана у вакцинацију.
Она је нагласила да је то приоритет за Србију и да се тема вакцинације, не би требала политизовати.
Чињеница да власти у тренутку док трају протести, који су једним делом усмерени и против обавезне вакцинације, најављују да ће кренути са вакцинашком кампањом, је само доказ да ће она брзо уследити.
Власти за сада, покушавају да то ураде убеђивањем, најавама и убеђивањем грађана, али је само питање времена када ће уследити и репресалије и када ће вакцинација постати обавезна мера. У последњих 10 дана о томе је говорио председник Србије Александар Вучић, па сада премијрка Ана Брнабић, о томе стално говоре чланови кризног штаба, а то је само доказ да нам се приближава неизбежно и само би чудо могло да спречи да се то не догоди.
Новине


The post Већ сада требамо започети кампању и припрему грађана за вакцинацију appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.