“ЈЕЗИВО, СЕКТАШКИ!”: Свештеник Илић о новом споту Министарства и Владе Србије (ВИДЕО)

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2020, 07:49

“ЈЕЗИВО, СЕКТАШКИ!”: Свештеник Илић о новом споту Министарства и Владе Србије (ВИДЕО)





„Чекам да ми неко каже да спот везан за коронавирус нису направили Министарство здравља и Влада Србије. Зар је заиста, ако је неко желео да се брине о здрављу, морао да то уради овако? Језиво. Секташки“, прокоментарисао је на Фејсбуку свештеник Ненад >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Илић спот који је изазвао бројне реакције.
Влада Републике Србије и Министарство здравља објавили су спот у коме је покушано да се људима скреће пажња да током пандемије коронавируса треба да буду социјално дистанцирани од својих најближих, али је то урађено на, најблаже речено, бизаран начин.
– Волиш своју мајку? Удаљи се од ње. Волиш своју жену? Не додируј је. Волиш свога деку? Не прилази му. У овим данима љубав значи: бити далеко од оних које волиш. Вирус корона се врло брзо шири. Што си ми даље, то си ми ближе – наглашава се у поменутом споту у ком се најмилије особе приказују, а онда нестају са снимка.
Овакав спот је изазвао жустру реакцију свештеника Ненада Илића, који се огласио на Фејсбуку.
– Још увек чекам да ми неко каже да ово није направљено од стране Министартсва здравља и Владе Србије. Не могу да верујем у овом што видим. Зар је заиста, ако је неко желео да се брине за здравље, морао да уради то овако. Секташки. Језиво – написао је свештеник Илић.
А поред свештеника Илића, овај спорт је изазвао и реакције на Твитеру, па су појединци на духовит начин коментарисали спорт Владе Србије и Министарства здравља.




Директно



The post “ЈЕЗИВО, СЕКТАШКИ!”: Свештеник Илић о новом споту Министарства и Владе Србије (ВИДЕО) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.