ПСИХОПАТА опет поручује да неће бити смањења плата и пензија а лаже чим зине!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2020, 13:55

ПСИХОПАТА опет поручује да неће бити смањења плата и пензија а лаже чим зине!

СРБИЈА ће поднети кризу због короне, не лако, али лакше него друге земље и неће бити смањења плата и пензија у јавном сектору, поручио је данас председник Александар Вучић и указао да ниво јавног дуга у земљама Европе „скаче“ услед кризе изазване корона вирусом, и на преко 200 >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << одсто од БДП, док је јавни дуг Србије је на нивоу од 57 одсто БДП-а.
„Нигде у свету није лака ситуација, није ни у Србији, али лакша него било где у Европи. Биће и боља ситуација и људи могу слободно да троше новац и неће им каснити, ни недостајати ни плате у јавном сектору, ни пензије, ниједан дан“, рекао је Вучић новинарима у Београду.
Примера ради, навео је да је јавни дуг Италије прешао 150 одсто БДП-а, стопа дуга расте и Француској, Шпанији, Грчкој, где је прешла 200 одсто БДП-а, Хрватској, Црној Гори…
„У Србији је ниво јавног дуга 57 одсто БДП-а. И зато не брините, биће ситуација добра, биће посла, плате и пензије“, подвукао је Вучић.
Како је рекао, најважније је да победимо корону озбиљношћу и одговорноштћу, јер је то, истиче, суштина.
„Не брините, и када мислите да немамо резерве, ми ћемо да их пронађемо. Али, да вадимо из ћупа, не долази у озбир… Тренд опште кукњаве ме не занима, Србија ће победити кризу, не лако, али лаксе него суседи и већина дургих у Европи“, рекао је Вучић.
Поновио је да неће бити смањивања плата и пензија, што ће морати да учини највећи део земаља, али не и Србија, захваљујући стабилном финансијском систему.
Танјуг


The post ПСИХОПАТА опет поручује да неће бити смањења плата и пензија а лаже чим зине! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.