С обзиром колико пуно Вучић прича мало и лаже

Izvor: 011vodič.com, 23.Jun.2020, 15:08

С обзиром колико пуно Вучић прича мало и лаже

Глумац Лане Гутовић гостовао је на Јутјуб телевизији Балканинфо где је у низу прозивао неколико наших глумаца и јавних личности који су ушли у политичке воде.
Он је дотакао и премијерку Србије али и председника Вучића.
Шта је све овај легендарни глумац рекао за наше познате:
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> KО ЈЕ АНА?
Дође тако нека Ана са стране не знаш ни ко је и кажу ти ево ти је сада премијерка. И ти гледаш у чуду па ко је ово нисам за њу гласао. Па кажу она је премијерка тако је ословљавај. Па имам ја женку керушу могу и ја њу да прогласим за премијерку Србије.
ВУЧИЋЕВА ЈАВНА KУЋА
Вучић заправо изборима добија бон на народ. Свака добростојећа држава Европе има јавну кућу и тамо купиш бон и онда можеш да јашеш толико и толико проститутке. Вучић победом на изборима од народа добија бон којим ће докле му траје мандат да јаше тај исти народ.
ВУЧИЋ НИЈЕ ЛАЖОВ
Вучић не лаже. Он прича истину али није никад појаснио до крај на шта и кога мисли. Он рецимо каже “Живећемо боље”. То није лаж. Живе ће боље, он и његови. Дакле само није прецизирао на кога мисли. Он је заиста рекао истину.
НИЈЕ НЕГО
Оптужују Вучића да лаже да никад не говори истину. Понекад ми делује да су људи оштри и превише према њему. А ја им кажем онако искрено. Мало и лаже с обзиром колико пуно прича.
Извор: Дневни Журнал


The post С обзиром колико пуно Вучић прича мало и лаже appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.