Једини у Србији и поред намештених избора развалио Вучића и напредњаке

Izvor: 011vodič.com, 22.Jun.2020, 21:20

Једини у Србији и поред намештених избора развалио Вучића и напредњаке

Чајетина, 22.6.2020 – Здрава Србија (ЗС) постигла је велики успех на локалним изборима у Србији, а најубедљивији резултат остварила је у општини Чајетина где је освојила 61 одсто гласова бирача, односно 2,5 пута више гласова од СНС листе, чиме је Чајетина постала једина опозициона >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << општина у Србији, а ЗС предвођена Миланом Стаматовићем једина странка која је на локалу победила напредњаке – саопштила је Информативна служба Здраве Србије.  
На изборима у Чајетини, после коалиције Здраве Србије коју чине још ДСС и ПУПС, следе напредњачка листа са око 26 одсто гласова,  СПС са пет, и коалиција око ПОКС-а са четири одсто подршке грађана.
Осим у Чајетини, Здрава Србија је остварила одличан резултат на локалним изборима у Ужицу, где је друга партија са освојених 22 одсто гласова, што је велики изборни успех, ако се зна да је ЗС Милана Стаматовића први пут учествовала на ужичким изборима и да је на те изборе изашла самостално.
После Чајетине и Ужица, следи Крагујевац, у коме је Здрава Србија, предвођена потпредседником странке Верољубом Стевановићем, заузела друго место са 20 одсто подршке бирача, обезбедивши 19 мандата у Скупштини града Крагујевца.
Значајне изборне резултате на локалним изборима ЗС је постигла у Краљеву, у коалицији са ПОКС и Бољом Србијом (пет одборничких места), затим у Прибоју (пет одборничких места), Пожеги (четири одборничка места), Ариљу (четири одборничка места), Ивањици (два одборничка места), Новој Вароши (једно одборничко место).
Саопштење Здрава Србија


The post Једини у Србији и поред намештених избора развалио Вучића и напредњаке appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.