Izvor: RTS, 18.Jul.2023, 12:01

Одређено задржавање осумњиченом за напад на комуналну милицајку

По налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду одређено је задржавање М. Ф., осумњиченом да је 16. јула физички напао комуналну милицајку која је била у саставу патроле током извршавања задатка.
Мушкарац је задржан због сумње да је починио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности, саопштено је из тог тужилаштва.
Осумњичени се најпре вербално сукобио са другим учесником у саобраћају, након чега је почео да га јури око возила покушавајући да се физички обрачуна са њим. Након што се мушкарац који је бежао од М. Ф. обратио за помоћ комуналној патроли која се ту затекла, М. Ф. је прво одгурнуо, а затим и два пута ударио комуналну милицајку.
Задржавање је одређено након сто је полиција прибавила изјаве од оштећене, других комуналних милицајаца и сведока овог догађаја, као и документацију која се односи на повреде које је задобила остећена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.