Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 18:40

Весић: Ближимо се стабилној ситуацији на аеродрому, потребно више радника и веће плате

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић изјавио је за РТС да се ближимо стабилној ситуацији на аеродрому "Никола Тесла", као и да свакодневно оперативни тим решава проблеме. Истакао је да је током изненадне испекције београдског аеродрома >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << инсистирао на већем броју радника и вишим платама.
Горан Весић, гостујући у Београдској хроници, изјавио је да је ситуација на аеродрому "Никола Тесла" боља, али далеко од онога што компанија "Ванси" има обавезу по уговору да обезбеди.
"Формирао сам пре неколико дана оперативни тим, који  сваког јутро решава проблем, углавном са недостатком људи на аеродрому, али са тим се суочава и већина европских аеродрома", каже Весић, додајући да инсистира на већем броју радника и поштовању према путницима.
Весић тврди и да се заложио да се повећају плате радници на аеродрому "Никола Тесла", нарочито у сортирници пртљага.
"На састанку на аеродрому речено ми је да ће од суботе имати нових тридестак људи. Ближимо се да ситуција буде стабилизована", истиче Весић.
Цело гостовање Горана Весића можете погледати у видеу на почетку текста.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.