Izvor: RTS, 02.Maj.2023, 09:17

На имању у Оклахоми откопана тела седам људи, укључујући и тело силоватеља

Припадници надлежне службе који су претраживали рурално имање у Оклахоми у потрази за двоје несталих тинејџера открили су тела седам особа, укључујући две тинејџерке и осуђеног сексуалног преступника за којим се такође трагало, изјавио је локални шериф Еди Рајс. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Шериф Еди Рајс рекао је да ће државна медицинска служба морати да утврди идентитет жртава, али да се верује да су пронађена тела особа за којима се трагало, преноси АП.

Према његовим речима, међу нађеним телима налазе се посмртни остаци 14-годишње Ајви Вебстер и 16-годишње Британи Бруер, као и тело 39-годишњег Џесија Мекфедена, осуђеног сексуалног насилника који је путовао са тинејџеркама.
Ајви и Британи су последњи пут виђене у понедељак у 1.22 у аутомобилу са Мекфаденом..
"Обустављано потрагу јер верујемо да смо јутрос пронашли оно што смо тражили. Наша срца су уз породице, пријатеље и школске другове жртава", изјавио је шериф Рајс.
Он је одбио да коментарише узрок смрти или друге детаље.
Тела су пронађена током претраге у близини градића Хенријет са око 6.000 становника, који се налази око 145 километара источно од Оклахома Ситија, рекао је портпарол Државног истражног бироа Оклахоме Џералд Дејвидсон.
Власти су раније саопштиле да су две тинејџерке наводно виђене како путују са Мекфеденом, који је регистровани сексуални преступник и у затворском регистру Одељења за поправне казне у Оклахоми заведен као лице које је 2003. године осуђено за силовање првог степена, а пуштен је на слободу у октобру 2020. године.
Мекфеден је требало да се појави пред судом у понедељак због оптужби за подстицање сексуалног општења са малолетном особом и поседовања дечје порнографије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.