Izvor: RTS, 02.Apr.2023, 22:27

Свечља тврди да је Божовић осумњичен и за убиство припадника Еулекса

Министар унутрашњих послова привремених приштинских институција Џељаљ Свечља поручио је Србима на KиМ да је позивање на устанак тешко кривично дело, реагујући на упозорење Српске листе “да ако се настави са хапшењем Срба, да ће српски народ пружити отпор, свенародним >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << устанком”.
Руководиоци Српске листе рекли су раније данас у Косовској Митровици да ће, уколико ухапшени Милован Божовић не буде пуштен из притвора, српски народ на Косову и Метохији показати да не прихвата такву ситуацију, уверен да је Божовић ухапшен без икаквих доказа.

Свечља тврди и да је Милован Божовић, кога је косовска полиција ухапсила у суботу, осумњичен за убиство припадника Еулекса.
Из полиција је у суботу саопштила да је М. Б. ухапшен за паљење аутомобила са РКС таблицама као и да је пре извесног времена ватреним оружјем ранио двојицу полицајаца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.