Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 13:18

Теже повређен мушкарац у тучи у Нишу, ухапшена четворочлана група

Четворица младића ухапшени су да су испред једног кафића у Нишу претукли тројицу мушкараца и теже повредили 34-годишњак.
Ухапшени су М. А. (1999), Д. М. (2001) и М. А. (2001) из Ниша, као и М. Ч. (2002) из Новог Београда због сумње да су извршили кривична дела тешка >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << телесна повреда и насилничко понашање, саопштио је МУП.
Трете се да су у недељу испред једног кафића у центру Ниша више пута ударили тројицу мушкараца старости 29, 33 и 34 године, као и да су тридесетчетворогодишњаку нанели тешке телесне повреде.
Повређени мушкарци су збринути у Универзитетско-клиничком центру у Нишу.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.