Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 07:08

Вучић почиње консултације о мандатару - прво разговори са листом Шаипа Камберија

Председник Србије Александар Вучић започеће данас консултације о кандидату за председника Владе, а планирани су састанци са представницима изборних листа Политичка борба Албанаца се наставља – Шаип Камбери и Руска странка – Слободан Николић.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << У 08.30 обавиће се консултације са изборном листом Политичка борба Албанаца се наставља – Шаип Камбери, а потом у 09.45 са листом  Руска странка – Слободан Николић.
Консултације ће бити одржане у згради Генералног секретаријата председника Републике.
Вучић је, гостујући у емисији "Таковска 10" на РТС-у, најавио да ће од понедељка, 26. фебруара почети у консултације о формирању Скупштине и Владе у складу са Уставом и Законом о председнику Србије и да ће обавити неопходне консултације са свима који желе да разговарају.
"Ја ћу од понедељка кренути у консултације у складу са Уставом и Законом о председнику Републике Србије, дакле верујем да ћу током следеће недеље са онима који желе да разговарају и да поштују Устав и закон ове земље, јер биће наравно и они који ће да вам напишу пет саопштења и десет изјава зашто неће да долазе на разговоре. Са свима који желе да разговарају, обавићу неопходне консултације и после тога ћу бити спреман да одредим мандатара", рекао је Вучић гостујући на РТС-у.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.