Izvor: RTS, 22.Feb.2024, 12:46

Вучић: Пријатељство између Срба и Јевреја потврђено у тешким временима

Председник Србије Александар Вучић саопштио је, после састанка са представницима Америчко-јеврејског комитета за јавне послове у Београду (АИПАЦ), да је у тешким временима потврђено пријатељство између Срба и Јевреја.
Александар Вучић је на Инстаграм налогу buducnosrbijeav навео >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да је на састанку било речи о бројним темама – од актуелних стратешких и геополитичких ризика и изазова до економске сарадње.

"Добар састанак о важним темама са представницима АИПАЦ, једне од најутицајнијих америчких и глобалних организација. У тешким временима је потврђено пријатељство између Срба и Јевреја", написао је Вучић. 
Председник је навео да је са представницима АИПАЦ-а разговарао и о различитим перспективама и налажењу заједничких платформи за сарадњу и изградњу партнерства у бројним областима. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.