Izvor: RTS, 17.Feb.2024, 07:44

Трамп: Пресуда поквареног судије у Њујорку – лов на вештице

Бивши амерички председник Доналд Трамп мора да плати 354,9 милиона долара казне због лажирања вредности своје имовине како би добијао боље услове код банака, одлучио је суд у Њујорку. Помогао сам Њујорку у најгорим временима, а сада радикали чине све што могу да ме >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << избаце, поручио је Трамп.
Бивши амерички председник Доналд Трамп назвао је "ловом на вештице" пресуду судије у Њујорку који га је казнио са 355 милиона долара за лажирање вредности имовине.

"Покварени судија државе Њујорк који ради са тотално корумпираним државним тужиоцем управо ме је казнио са 355 милиона долара на основу чињенице да сам направио одличну компанију. Ово је мешање у изборе и лов на вештице", написао је Трамп на својој друштвеној мрежи Truth Social.
Он је оценио да је правосудни систем у САД на удару "пристрасних и корумпираних тужилаца и судија".
Тужитељку Летишу Џејмс, коју је назвао корумпираном и расистом, Трамп је оптужио да је годинама опседнута "добијањем Трампа".
"Помогао сам Њујорку у најгорим временима, а сада, док је преплављен насилним Бајденовим мигрантским злочином, радикали чине све што могу да ме избаце", написао је Трамп.
Бивши амерички председник Доналд Трамп мора да плати 354,9 милиона долара казне због лажирања вредности своје имовине како би добијао боље услове код банака, одлучио је данас суд у Њујорку.
Трампу је, такође, изречена забрана да буде заступник или директор било које компаније у Њујорку у наредне три године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.