Izvor: RTS, 13.Feb.2024, 08:51

Српска листа: Грађани да не наседају на летке тзв. ''Народне одбране''

Српска листа саопштила је да су се синоћ на улицама Косовске Митровице појавили леци које потписује извесна ''Народна одбрана'' и у којима се позива на "отпор Куртијевој полицији", и упозорила грађане да не наседају на овакве злонамерне провокације. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
''Поводом летака некакве 'Народне одбране' који су се појавили на улицама Косовске Митровице, у којима се позива на 'отпор Куртијевој полицији', Српска листа позива грађане да не наседају на овакве провокације и подметачине. Молимо наше суграђане да остану мирни, јер су овакве акције, ко год их спроводио, усмерене против мира и чине се са злом намером у циљу даље дестабилизације, како би се Срби окривили за евентуалне нове инциденте'', наводи се у саопштењу Српскре листе.
Некоме је, како наводе из Српске листе, очигледно, намера да представи Србе као насилне и са себе скрене притисак који има због угњетавања Срба.
''Српски народ са Косова и Метохије ће мирним методама наставити да се бори за заштиту својих права и интереса на овим просторима'', додаје се у саопштењу Српске листе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.