Izvor: RTS, 03.Feb.2024, 07:07

Облачно, суво и осетно топлије - наредних дана зима на паузи

Облачно и углавном суво, температура до 14 степени. У Београду 12 степени, средином дана ветровито. Од недеље температуре и до 20 степени.
Умерено до потпуно облачно, ујутру и пре подне тек понегде са слабом кишом.
На северу и истоку повремено ће >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дувати јак северозападни ветар. Јутарња температура од -2 до 3, највиша дневна од 9 до 14 степени.
Облака ће бити и над Београдом, али се падавине не очекују. Средином дана биће ветровито. Највиша температура у главном граду око 12 степени.
Нешто повољније биометеоролошке прилике допринеће смањењу тегоба код свих хронично оболелих. Благи опрез саветује се особама са срчаним и психичким тегобама.
Препоручује се адекватно одевање у складу са очекиваним дневним температурама.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.