Izvor: RTS, 31.Jan.2024, 21:04

Ухапшен осумњичени за крађу у пошти на Вождовцу

Министарство унутрашњих послова саопштило да је ухапшен С. Ш., који се сумњичи да је од радника поште на Вождовцу, уз претњу пиштољем, одузео новац. Полиција у стану осумњиченог пронашла новац за који се сумња да потиче из кривичног дела, као и реплику пиштоља која >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је, како се наводи, коришћена у извршењу кривичног дела. Сумња се да је С. Ш. у претходном периоду на територији Београда извршио више кривичних дела.
Полиција је у Београду ухапсила С. Ш. (36) непосредно након разбојништва у објекту ЈП "Пошта Србије" за које је осумњичен, саопштио је МУП.
С. Ш. из Београда се сумњичи да је извршио кривично дело разбојништво тако што је јутрос на Вождовцу, уз претњу пиштољем, од радника одузео новац, а затим се удаљио.
Брзом реакцијом полиције, осумњичени је пронађен и ухапшен, а претресом стана у којем борави, пронађен је новац за који се сумња да потиче из кривичног дела, као и реплика пиштоља коришћена у извршењу разбојништва.
Сумња се да је С. Ш. у претходном периоду на територији Београда извршио више кривичних дела разбојништво што је у поступку доказивања.
Уз кривичну пријаву, осумњичени ће бити спроведен у Друго основно јавно тужилаштво у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.